MOPAN Suceava

• Centrala va fi complet funcţională şi operaţională pentru a asigura agent termic începând cu iarna anului 2013 și energie electrică din primavara anului 2014
• Contractul de construcţie a fost câştigat de către compania General Construct din Suceava

Adrem Invest – companie românească orientată către inovaţie, specializată în ingineria tehnologică – demarează lucrările de construcţie la centrala de cogenerare pe baza de biomasă de la Suceava. Centrala va fi complet funcţională şi operaţională pentru a asigura agent termic începând cu iarna anului 2013.

Lucrările de construcţie ale centralei vor fi realizate de către General Construct, un constructor local cu numeroase proiecte realizate în Romania şi Germania, în timp ce furnizorul de echipamente este prestigioasa firmă austriacă URBAS.

„Ne bucurăm că demarăm lucrările de construcţie şi că avem alături de noi în acest proiect parteneri cu experienţă solidă atât pe plan local, cât şi internaţional. Este, dacă vreţi, încă o garanţie pentru succesul acestui proiect şi pentru livrarea la termen a agentului termic şi a energiei electrice” a declarat domnul Adrian Bodea, Preşedinte Adrem Invest.

 

Despre Adrem Invest
Adrem Invest este companie românească orientată către inovaţie şi specializată în ingineria tehnologică. Alcătuită din 4 divizii: Ingineria Proceselor, SCADA & Automatizări, Servicii Integrate şi Energii Verzi, cu o cifră de afaceri de 39 milioane de euro şi un număr de 840 angajaţi în 2012, Adrem Invest oferă soluţii tehnologice inovatoare care eficientizează activitatea companiilor partenere. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm vizitaţi www.adrem.ro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava