• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Cel mai emoţionant moment al ultimilor ani care a avut loc în sala LPS Suceava s-a petrecut la meciul din etapa a VI-a a Ligii Naţionale de handbal masculin dintre CSU şi Dinamo Bucureşti. Totul şi-a pierdut pentru moment importanţa când în sală a intrat eternul căpitanul al grupării sucevene Adrian Chiruţ. Toţi suporterii prezenţi în tribune s-au ridicat în picioare şi l-au aclamat pe cel care a evoluat timp de 10 ani în Liga Naţională pentru Suceava, iar la sfârşit de meci l-au felicitat personal.
„Am fost foarte impresionat de primirea făcută de suporterii suceveni. I-am regăsit în tribune pe cei care au fost alături de echipa noastră şi la bine şi la greu, şi acasă şi la mii de kilometri distanţă.
Sincer vă spun că la un moment dat când dădea echipa Sucevei gol nu ştiam ce să fac pe banca de rezervă a lui Dinamo, abia mă abţineam să nu sar în picioare. Este greu să te adaptezi la altă echipă, dar trebuie să mergi mai departe.
Finalul jocului în care am primit felicitările suporterilor adevăraţi de la Suceava mi-a adus lacrimi în ochi. Sufletul meu este aici, le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut şi sper ca să-mi închei cariera pe meleagurile pe care m-am născut şi am jucat handbal de la 10 ani” a declarat Adrian Chiruţ.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava