Concert pascal
MOPAN Suceava

CS Universitatea Suceava s-a „subţiat” serios la finele sezonului competiţional 2012-2013. După plecările lui Şelaru, la Pandurii Tg.Jiu, a lui Starikov, a lui Ţuţu la HC Vaslui şi a lui Stănescu, a venit rândul a încă doi „grei” ai handbalului sucevean să părăsească meleagurile unde au învăţat acest joc.
Este vorba despre căpitanul formaţiei sucevene, Adrian Chiruţ şi cel mai bun apărător, Bogdan Şoldănescu. La 30 de ani şi după o perioadă de supărătoare accidentări, „Kiru” a ales să joace la Dinamo Bucureşti acolo unde este un proiect foarte interesant. În ceea ce-l priveşte pe „Budi” el s-a întors la HCM Constanţa unde a mai jucat.
„Este adevărat că ne-am despărţit de încă doi jucători suceveni get-beget, jucători care şi-au făcut datoria faţă de clubul nostru. La vârsta lor, Chiruţ 30 de ani şi Şoldănescu 28, era poate momentul să încerce să „atace” cote superioare. Nu au fost condiţii rele la Suceava, dar ei au ajuns la un anumit nivel şi trebuie să-şi continue cariera pentru că viaţa de sportiv este destul de scurtă.
CSU Suceava va continua cu o garnitură tânără care se va baza şi pe jucători experimentaţi ca Mitrea, Gavriloaia, Acatrinei, Cântec sau Amihăesi care-i vor avea pe lângă ei pe Ţigănaşu, Petre, Roşu, Sandu Mihai, Burlacu sau Târzioru. Aşa cum de fiecare dată în ultimii ani am reuşit să promovăm tineri de perspectivă, sunt absolut convins că ei vor apărea şi în următorii ani” a declarat directorul CSU Suceava, Petru Ghervan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava