• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

După un an petrecut prin tribunale, Adriana Bahmuţeanu a mai obţinut o victorie în faţa fostului soţ. Vedeta tv a câştigat procesul prin care Silviu Prigoană îi cerea ca cei doi băieţi ai lor să înveţe la şcoli private. După îndelungi dezbateri, prezentatoarea a obţinut dreptul de a-şi lăsa copiii la o unitate de învăţământ de stat, potrivit click.ro.

„Aseară, după îndelungi dezbateri care au durat o veşnicie, judecătorii au decis ca ambii mei copiii să înveţe la şcoala gimnazială 150 din Bucureşti. În sfârşit o decizie înţeleaptă a instanţei, pentru care s-a luptat mult doamna avocat Ionela Vasile, pe care o felicit! Multumesc bunului Dumnezeu că mi-a ascultat rugăminţile! Multumesc şi cadrelor didactice pentru înţelegere şi suport!”, a anunţat vedeta pe contul ei de Facebook, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/adriana-bahmuteanu-castigat-iar-fata-lui-silviu-prigoana

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava