MOPAN Suceava

Adriana Bahmuțeanu, în vârstă de 48 de ani, se pare că este gata să lase în urmă povestea de dragoste de năbădăi pe care a trăit-o alături de artistul de origine greacă Nikos Papadopoulos, scrie click.ro.

Adriana Bahmuțeanu s-a fotografiat alături de un bărbat misterios și a distribuit imaginile pe contul personal al unei rețele de socializare. De remarcat este faptul că Adriana stălucește și pare să fie mai fericită ca oricând. De altfel, în dreptul imaginilor, vedeta a scris un mesaj care a lăsat loc interpretării și i-au făcut pe fani să se întrebe dacă nu cumva Adriana iubește din nou. „Ești viața mea, ești tot ce am căutat vreodată. Vreau sa-mi trăiesc restul zilelor alături de tine. Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mi te-a scos în cale!”, a fost mesajul Adrianei Bahmuțeanu, potrivit sursei citate.

Diva nu a oferit prea multe detalii despre misteriosul domn. Nu știm decât că numele său este George și locuiește în California, iar momentan se află în vacanță în România, unde petrece clipe de neuitat alături de Adriana Bahmuțeanu.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/adriana-bahmuteanu-iubeste-din-nou-641364.html

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava