Concert pascal
MOPAN Suceava

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au divorțat în 2015, după mai multe despărțiri și împăcări zgomotoase. Și-au aruncat vorbe grele, însă în final au ajuns la un consens, de dragul copiilor. Se pare că pacea dintre ei este pe cale să fie tulburată de un nou subiect delicat: vaccinarea copiilor împotriva coronavirusului, notează click.ro.

Adriana Bahmuțeau se opune vehement vaccinării anti-Covid-19, în timp ce Silviu Prigoană este de părere că ei ar trebui să primească cât mai repede serul pentru a fi protejați. Fiul cel mic al celor doi, în vârstă de 14 ani, ar vrea să vaccineze și i-ar fi cerut tatălui să o convingă pe Adriana să îi permită acest lucru. Din păcate, nici băiatul, nici Prigoană nu au reușit să o convingă, potrivit sursei citate.

Adriana Bahmuțeanu a contraatacat și a subliniat că va fi de acord cu vaccinarea copiilor atunci când ea a deveni obligatorie.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/adriana-bahmuteanu-si-silviu-prigoana-din-nou-scandal-motivul-care-deschis-razboiul

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava