MOPAN Suceava

Adriana Bahmuțeanu este în război cu Silviu Prigoană, iar jurnalista a vorbit desre motivele ce alimentează conflictele dintre cei doi.

Adriana Bahmuțeanu este cunoscută pentru relația tumultoasă pe care a avut-o cu afaceristul Silviu Prigoană, bărbatul cu care s-a căsătorit de cinci ori, iar fiecare mariaj s-a sfârșit în divorț, notează click.ro.

Jurnalista și omul de afaceri au s-a despărțit definitiv în primăvara anului 2015, în urma unui divorț extrem de mediatizat.

Deși Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au avut o relație vreme de 12 ani ani, nimic nu le stă în cale celor doi să-și adreseze vorbe dure unul celuilalt, de fiecare dată când au ocazia. Silviu Prigoană a acuzat-o pe fosta lui consoartă că nu a plătit pensia alimentară și i-a făcut plângere penală jurnalistei că nu se achită de atribuțiile părintești. Pe de altă parte, Adriana Bahmuțeanu susține că fostul soț minte și că ea a plătit la zi pensia alimentară.

Prezentoarea TV neagă toate acuzațiile și susține că dacă ar fi fost vinovată cu siguranță ar fi trebuit să răspundă în fața legii. Adriana Bahmuțeanu a confirmat că de șase ani, ea și Prigoană discută numai prin intermediul avocaților, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/adriana-bahmuteanu-prigoana-410102.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava