Concert pascal
MOPAN Suceava

A ajuns la capătut puterilor! La patru ani de la divorţul de Silviu Prigoană, Adriana Bahmuţeanu nu reuşeşte să schimbe două vorbe cu fostul soţ legate de creşterea şi educaţia copiilor. Supărată că omul de afaceri a târât-o atâta timp prin tribunal, în tot felul de procese, vedeta de televiziune este decisă să deschidă ea o acţiune în instanţă prin care să-i suprime dreptul de a lua decizii în privinţa celor doi băieţi, potrivit click.ro.

„Eu cu omul ăsta nu ne-am spus o vorbă în patru ani de când am divorţat. I-am spus că vreau să ne vedem, cu avocaţi sau fără, să vorbim despre cei doi copii şi refuză. Şi la tribunal când ne-am întâlnit eu l-am salutat, iar el mi-a adus injurii. El nu este de acord cu nimic pentru copii. Nu vrea să le dau vreun tratament atunci când au nevoie, să-i înscriu la vreun sport sau la afterschool. Vreau să-l decad din drepturile părinteşti şi am şanse sută la sută să şi reuşesc.”, s-a plâns Bahmu la „Xtra Night Show”, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/adriana-bahmuteanu-vreau-sa-l-decad-din-drepturile-parintesti-pe-prigoana

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava