Concert pascal
MOPAN Suceava

Îndrăgita actriță Adriana Trandafir împlinește luni, 26 aprilie 65 de ani. Are o energie debordantă și este mereu cu zâmbetul pe buze, însă viața ei nu a fost întotdeauna ușoară, iar dezamagirile nu au lipsit, notează click.ro.

Actrița Adriana Trandafir, născuta pe 26 aprilie 1956 într-o comună de lângă Pitești este numită Rudotel, pentru veselia pe care o împrăștie în jur ți felul ei optimist de a aborda problemele, oricât de complicate ar fi ele.

Adriana Trandafir este deținătoarea a numeroase premii.

Celebra actriță a suferit enorm când primul soț a câștigat custodia băiatului lor, Ștefan Bogrea, care, la acea vreme, avea doar șapte anișori. Mai grav este că bărbatul a fost ajutat, în instanță, chiar de tatăl vedetei. „Multă vreme Adriana nu a putut vorbi cu copilul ei. Judecătorul, care de cele mai multe ori încredințează un copil mamei, în cazul ei a considerat că trebuie să facă o excepție și asta pe motiv că este actriță și nu poate avea grijă singură de micuț. Vă daţi seama ce furtuni s-au iscat în sufletul ei. Mai sunt vedete care au astfel de probleme. Însă timpul le-a rezolvat pe toate pentru că fiul ei şi-a dat seama că mama lui nu a greşit cu nimic şi şi-a dorit să o cunoască, să fie aproape de ea. Şi momentul acela a fost foarte impresionant”, susțineau apropiații actriței pentru Click!, în urmă cu ceva vreme.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/adriana-trandafir-implineste-65-de-ani-care-este-cea-mai-mare-realizare-actritei

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava