Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

La doar o lună de când a anunțat că este însărcinată, Adriana Vlad a mers săptămâna trecută în prima vacanță în calitate de mămică. Chiar dacă mai are puțin până va naște, Adriana s-a bucurat de prima vacanță în trei într-una dintre cele mai frumoase și liniștite zone ale Italiei, Lago di Garda.
„Lago di Garda este un loc cu priveliști spectaculoase, ideal pentru relaxare. Probabil mă voi întoarce aici și pentru prima vacanță după ce se va naște copilul,” a declarat Adriana Vlad.

Chiar dacă până în prezent s-a bucurat de o sarcină ușoară, când și-a planificat vacanța și în timpul acesteia, Adriana a fost foarte atentă la toate detaliile. „Am ales să mergem într-un loc liniștit și în același timp relativ aproape. Călătoriile pe distanțe scurte cu avionul nu pot ridica nici un fel de problemă pentru sarcină, iar acesta a fost principalul criteriu în alegerea destinației de vacanță. Chiar și în săptămâna de concediu am încercat să fac cât mai multă mișcare, am evitat să mă expun prea mult la soare, am baut multă apă și am avut mese regulate. Ca vestimentație, mi-am luat doar haine lejere din bumbac pentru a evita iritațiile, dar care, în același timp, să-mi permită să mă mișc cu ușurință. Cred că orice femeie însărcinată, dacă este atentă la aceste aspecte, se poate bucura de o vacanță relaxantă fără a-și face probleme”, a mai declarat Adriana Vlad.

Chiar dacă artista urmează să aducă pe lume un copil în luna noiembrie, Adriana Vlad Band nu va lua pauză în următoarea perioadă și vor fi prezenți la concertele programate pentru lunile septembrie și octombrie.

Adriana Vlad a intrat în atenția publicului în anul 2007 când a fost aleasă să fie vocea feminină de pe albumul „Viața Noastră Vol. 1” a trupei B.U.G Mafia. Împreună au lansat două single-uri, „Viața noastră” și „Pantelimonu’ petrece”. După 10 ani în care a făcut parte din orchestra emisiunii „Dansez pentru tine”, a jucat rolul principal în musicalul „Rebecca” de la Teatrul Național de Operetă „Ion Dacian” și a câștigat premiul întâi la Festivalul Mamaia, Adriana Vlad și-a format propria trupă, Adriana Vlad Band. În anul 2016, Adriana a lansat primul single împreună cu band-ul, „Noi”, pe care îl promovează și în prezent.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava