• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Sezonul competiţional 2013-2014 al Diviziei A2 seria est de volei masculin va debuta în data de 5 octombrie a.c. şi se va încheia în data de 22 februarie 2014. În seria est se preconizează să activeze un  număr de nouă echipe.

Din această serie, alături de CSM Suceava vor mai face parte formaţiile: CS Tricolorul LMV Ploieşti, CSU Ştiinţa Bucureşti, ACS Bravol Braşov, CS Rapid Bucureşti, CSA Steaua Bucureşti, CVM Tomis Constanţa, CSV Dacia Buzău şi Ştiinţa Bacău. După cum lesne se poate observa, gruparea suceveană va avea deplasări lungi şi meciuri foarte dificile. În anul 2013 se vor disputa un număr de 12 etape, ultima fiind în data de 21 decembrie. Sistemul competiţional va rămâne acelaşi ca anul trecut, după prima parte a campionatului în care se va juca tur-retur fiecare cu fiecare, urmând a se juca două faze de play-off. În aceste faze, cele două echipe care se vor întâlni vor juca trei meciuri, primul pe terenul celei mai bine clasate la finele sezonului regulat, câştigătoare fiind cea care învinge în două dintre ele.

„Aşa cum am menţionat şi cu altă ocazie, ne aflăm într-o situaţie foarte delicată din punct de vedere financiar. După ce am aflat cu cine vom juca suntem într-un moment de genul, pe lângă faptul că nu avem resurse, vom avea şi adversari complicaţi ca CVM Tomis Constanţa sau ACS Bravol Braşov.

Incredibil este faptul că avem 12 etape în acest an, pentru ca în ianuarie să începem din nou şi să avem meci la Constanţa. Sincer nu ştiu cum ne vom descurca, dar încercăm” a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Victor Pancu.

Programul turului echipei de volei masculin CSM Suceava în sezonul competiţional 2013-2014 al seriei est a Diviziei A2:

Etapa I – 5 octombrie

Ştiinţa Bacău – CSM Suceava

Etapa a II-a – 12 octombrie

CSM Suceava va sta

Etapa a III-a – 19 octombrie

CSM Suceava – Dacia Buzău

Etapa a IV-a – 26 octombrie

CSA Steaua Bucureşti – CSM Suceava

Etapa a V-a – 2 noiembrie

CSM Suceava – ACS Bravol Braşov

Etapa a VI-a – 9 noiembrie

Tricolorul Ploieşti – CSM Suceava

Etapa a VII-a – 16 noiembrie

CSM Suceava – Ştiinţa Bucureşti

Etapa a VIII-a – 23 noiembrie

Rapid Bucureşti – CSM Suceava

Etapa a IX-a – 30 noiembrie

CSM Suceava – CVM Tomis Constanţa

În acest an CSM Suceava va juca şi trei etape din retur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava