• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

„JHaps Records” aduce în atenţia publicului un artist nou, de naţionalitate română, dar stabilit în Spania de peste zece ani, al carui nume de scenă este Alyanna LU. Ea î-şi pregăteşe venirea în ţară prin piesa intitulată „Go”. Alyanna Lu este un artist complet, începând de la calităţile vocale până la cele de acrobaţie. Încă din 2004 a implementat în show-urile sale dansul acrobatic aerian, calitate ce o va face unică în România. Cu origini asiatice, Alyanna Lu ne povesteşte despre pasiunea ei în muzică ce a luat naştere încă de la patru ani. O dată cu trecerea timpului, Alyanna Lu a colaborat cu mulţi artişti consacraţi din Spania şi nu numai, printre care şi artistul de la aceeaşi casă de discuri „JHaps Records”, Andreias. Acesta i-a compus mai multe piese ce au avut succes şi au fost semnate la case de discuri printre care şi numărul 1 în Spania „Blanco Y Negro”.

http://youtu.be/ZGnvvwlzOD8

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava