Concert pascal
MOPAN Suceava

„Centenarul Aviațiunii din Moldova” va fi marcat, în zilele de 17 și 18 iunie, prin survolarea mai multor localități din regiunea Moldovei de către aeronave de tip IAR-99 ȘOIM și IAR-330 SOCAT din dotarea Bazei 95 Aeriană „Erou căpitan aviator Alexandru Șerbănescu” din Bacău, a anunțat prefectul Alexandru Moldovan.

Astfel, aeronavele Forțelor Aeriene Române vor survola orașele Bârlad, Botoșani, Focșani, Galați, Iași, Piatra Neamț, Suceava, Tecuci și Vaslui, iar deasupra spitalelor COVID-19 din Botoșani, Focșani, Iași, Suceava vor fi lansate flori pentru exprimarea recunoștinței față de eroii în halate albe care s-au aflat în linia întâi în lupta contra virusului SARS-CoV-2.

Evenimentul face parte din planul activităților dedicate sărbătoririi a o sută de ani în slujba aripilor românești a singurei unități de aviație din regiunea Moldovei și prima din țară care împlinește un secol de existență.

Aeronave de tip IAR-99 ȘOIM și IAR-330 SOCAT vor arunca flori deasupra Spitalului Județean Suceava în semn de recunoștință față de eroii în halate albe, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava