Concert pascal
MOPAN Suceava

Aeroportul Suceava a redevenit operațional aproape complet, după ce s-a risipit ceața care persista de aproape o săptămână. Directorul aeroportului, Ioan Măriuța, a declarat, astăzi dimineață, că vizibilitatea a crescut, ceea ce permite operarea aeronavelor. El a precizat că noaptea trecută a fost deviată o singură cursă, cea de Bergamo. Potrivit directorului, cursele regulate sunt operate conform programului, însă cu mici întârzieri, care vor fi eliminate. Ioan Măriuța a subliniat că siguranța este mai presus de toate.

„În cursul nopții, zborurile de la București Otopeni (TAROM) și de la Londra (WIZZ AIR) au aterizat, doar zborul WIZZ AIR Milano Bergamo fiind deviat la Iași din cauza vizibilității scăzute. În această dimineață au decolat cursele spre București-Otopeni (TAROM) și Londra (WIZZ AIR), urmând a decola și cursele spre Bruxelles Charleroi (WIZZ AIR) și Milano Bergamo (RYANAIR).

Rugăm pasagerii să verifice corespondența informațiilor (e-mail, telefon) și să țină legătura cu operatorul aerian de la care au achiziționat biletele de călătorie. Vă vom informa, prin noi actualizări la acest comunicat, cu privire la evoluția traficului aerian din această zi pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava”, a transmis Ioan Măriuța.

Aeroportul Suceava a redevenit operațional. Măriuța: ”Cursele regulate operează conform programului cu ușoare întârzieri care vor fi recuperate”, 3.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/10 (1 vote cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava