MOPAN Suceava

Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava  operează în acest momente în condiții grele  de iarna. Conducerea aeroportului a transmis că după o lupta continua în ultimile ore, cu ninsorile abundente, răcirea accentuata a temperaturii, precum și vântul puternic, echipa operațională face fata cu brio primelor zile de iarna, permițând curselor regulate din ultimile zile sa aterizeze și sa decoleze în siguranță.

Directorul aeroportului, Ioan Măriuța, a declarat ca se acționează cu 5 utilaje pentru deszăpezirea și degivrare pistei și doua utilaje pentru degivrarea aeronavelor.

“Pe aceasta cale, ținem sa anunțăm pasagerii și rudele acestora, ca pana la sfârșitul codului galben, Aeroportul se va menține operațional și totodată ne cerem scuze pentru eventualele întârzieri datorate condițiilor dificile”, a declarat Ioan Măriuța. De precizat ca in zona aeroportului Suceava vântul are o viteză de 10 m/secunda la rafală.

Ioan Măriuța a mai precizat că avionul spre Londra din această seară a decolat fără probleme. Tot in aceasta seara mai sunt zboruri spre Bergamo, Bucuresti si Londra.

Aeroportul Suceava este deschis traficului aerian și funcționează în condiții grele de iarnă, 5.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava