MOPAN Suceava

Celebrele produse de origine sud coreeană Atomy au ajuns pe piața suceveană. Recunoscută pentru preparatele de îngrijire a pielii și a părului, compania sud coreeană și-a prezentat produsele în cadrul unei acțiuni care a avut loc la Rădăuți cu sprijinul consulului Republicii Coreea în România, omul de afaceri

Dumitru Mihalescul. ”Am participat la prezentarea și introducerea în piața suceveană a unei noi afaceri și unor noi produse de origine coreeană. În calitate de consul onorific al Republicii Coreea dar și de președinte al organizației județene a oamenilor de afaceri din PNL Suceava mi-am propus să reprezint interesele comune ale Republicii Coreea și ale României și să îmbunătățesc relațiile comerciale dintre acestea. ,,Atomy” este prima afacere coreeană adusă în Suceava și reprezintă un început al dezvoltării de parteneriate de business româno-coreene”, a declarat Mihalescul.

În ultimii ani, preparatele coreene au fost foarte populare pe piața de îngrijire a pielii. Una dintre companiile lider este ”Atomy”, care se poziționează ca un creator de produse cosmetice ecologice concepute pentru utilizarea de zi cu zi. Atomy este o companie sud-coreeană de marketing în rețea care și-a început premarketingul în România.  Compania este un gigant pe segment și în 2019 a realizat o cifră de afaceri de 1,3 miliarde de dolari. Timp de 5 ani consecutivi, Atomy a avut cel mai bine vândut produs de vânzare directă din lume, fantasticul Hemo Him.

Toate produsele ”Atomy” sunt de calitate premium și de lux . Sunt hipoalergenice și multifuncționale. Conțin componente obținute din extracte și uleiuri de plante, produsele conțin toate substanțele necesare, vitamine utile, micro și macroelemente. Un set echilibrat de ingrediente hrănește și hidratează eficient pielea, stimulează sinteza colagenului, declanșează procesele de regenerare și astfel contribuie la întinerirea pielii. Toate plantele folosite în producție sunt cultivate în zone ecologic curate, iar pentru colectarea acestora se folosește muncă manuală. În produsele cosmetice Atomy nu există impurități chimice, așa că are un efect benefic chiar și asupra pielii delicate și iritate. Utilizarea nanotehnologiei în producția de produse de îngrijire elimină complet efectul de dependență, iar prezența extractelor organice de flori conferă formulărilor o aromă delicată și rafinată.

”Atomy” este un hipermarket online. În ”Atomy” se află peste 400 de articole de uz casnic, de la periuțe de dinți , la produse cosmetice, tăiței și vitamine.  Produsele de îngrijire ”Atomy” sunt vândute astăzi cu succes în multe țări din întreaga lume. Inițial, întreprinderea a fost creată ca o platformă de tranzacționare pentru dezvoltările inovatoare ale SunBioTech, care a câștigat faima mondială ca unul dintre liderii pe segmentul producției de produse cosmetice și farmaceutice. Inițial, compania s-a specializat în crearea de produse pentru piața de masă, dar de-a lungul timpului, proprietarii mărcii și-au schimbat conceptul și au oferit clienților produse high-tech pentru îngrijirea pielii și a corpului. Toate au fost dezvoltate cu participarea activă a Institutului Coreean de Cercetare a Energiei Atomice.

În pereții acestei instituții, procesele tehnologiilor de radiație și fuziunea termonucleară au fost studiate timp de mai bine de 5 decenii, acolo a fost creată biotehnologia atomică – o soluție revoluționară, know-how, care este utilizat pe scară largă în producția de bunuri sub marca Atomy. Compania acordă o atenție deosebită studiilor clinice din domeniul medicinei și farmacologiei, și testarea produselor cosmetice noi prin urmare, calitatea ridicată și eficacitatea complexelor de îngrijire sunt confirmate de toate certificatele necesare.

Afacerea sud coreeană ”Atomy” a ajuns pe piața suceveană cu ajutorul consulului Republicii Coreea la Rădăuți, Dumitru Mihalescul (foto), 9.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (3 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava