Concert pascal
MOPAN Suceava

Jennifer Aniston a recunoscut că, din cauza programului solicitant și a unui stil de viață dezordonat, a ajuns să sufere de o afecțiune de la vârsta de 30 de ani, aspect care i-a dăunat performanțelor de pe platourile de filmare, potrivit click.ro.

Jennifer Aniston, 53 de ani, a recunoscut, recent, că a început să sufere de o tulburare de somn, mai exact de o insomnie destul de gravă, fapt care a afectat-o la toate nivelurile, atât personal, cât și profesional. Afecţiunea s-a declanşat după vârsta de 30 de ani. Îndrăgita actriță din serialul ,,Friends” nu-și amintește momentul exact când au început problemele ei de somn, dar vedeta susține că această tulburare s-a instalat în urmă cu aproximativ 20 de ani. „Este cam greu de determinat, deoarece atunci când suntem tineri, dacă nu dormim, ne spunem „oh, mă simt grozav.” Credem că putem dormi doar două ore, trei ore, patru ore pe noapte și să nu simțim efectele”, a mărturisit Aniston.

Cu toate acestea, Jennifer a adăugat că acumularea tuturor acestor nopți nedormite a prins-o din urmă la 30 de ani. Vedeta și-a dat seama că lipsa de somn a început să-i afecteze serios starea de spirit și nu mai dădea randament nici pe platourile de filmare, conform sursei citate. „Nu aveam motivația să-mi fac exerciții, nu urmam o alimentație echilibrată, aveam ceață pe creier, nu-mi mai aminteam replicile”, a spus Jennifer Aniston.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/afectiune-secreta-jennifer-aniston-589572.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava