Concert pascal
MOPAN Suceava

De 10 sezoane, serialul cu cele mai mari audienţe de la Pro TV a strâns o mulţime de secrete pe care Click! ţi le dezvălui. „Las Fierbinţi” continuă să uimească telespectatorii cu păţaniile lui Bobiță, Giani și Ardiles.

  • Pentru serialul de comedie care reuneşte în fiecare seară de joi milioane de telespectatori din România, dar şi din întreaga lume (episoadele pot fi văzute şi pe VOYO), îndrăgiţii actori de comedie filmează şi câte 12 ore zilnic!
  • Personajul lui Celentano, interpretat de Adrian Văncică, nu a apărut în primele episoadele. El este beţivul satului, care emite multe „filozofii” ale vieţii, în special în cârciuma lui Bobiţă.
  • De cele mai multe ori, avioanele reprezintă un impediment în calea producţiei celui mai de succes serial de comedie din România, în sensul în care de fiecare dată când o aeronavă survolează spaţiul aerian pe deasupra cadrului, regizorul opreşte filmarea, astfel încât sunetul produs de acestea să nu fie captăt de microfoane.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/afla-10-secrete-din-serialul-las-fierbinti-cum-ajuns-celebra-carciuma-lui-bobita

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava