Concert pascal
MOPAN Suceava

Despre prezentatoarea emisiunii Numai de bine și a știrilor matinale de weekend de la Antena 3, Ela Crăciun se poate spune că deține multe secrete despre cum să arăți bine la prima oră a dimineții, dar și despre cum să ai grijă de sănătatea și de frumusețea ta.

De curând, frumoasa prezentatoare a scris pe blogul său un material despre beneficiile  grozave ale celor mai consumate fructe de pe mapamond. Bananele sunt indicate pentru a avea grijă de sănătatea noastră, dar nu numai. Vedeta explică cum putem creea acasă rețete speciale pentru a obține un ten luminos și hidratat.

” Dacă tenul vostru este obosit şi uscat din cauza poluării şi a produselor de make up pe care le folositi zilnic, vă recomand o mască excelentă pe bază de banane ce va acţiona asupra pielii iritate și va înmuia tenul. Pentru a o prepara, aveti nevoie de o jumătate de banană foarte bine coaptă, 2 lingurițe de miere, 1 linguriță de scorțișoară şi de câteva picături de ulei de măsline (cât să lege compoziţia).”, a scris vedeta pe blogul său.

Cum se aplică masca, dar și multe alte beneficii ale bananelor aflați de aici: http://www.elacraciun.ro/bananele-aduc-fericirea/.

De la începutul lunii martie, Ela Crăciun a devenit prezentatoarea emisiunii ”Numai de bine” difuzată în fiecare duminică de la 09.30 pe Antena 3. Ela continuă să fie prezentatoarea știrilor matinale din weekend de la Antena 3 și ambasador al campaniei ”Vreau să fiu demn”, un proiect special inițiat de Fundația Mereu Aproape. Începând din aprilie, Ela este prezentă și în blogosfera românească. Pentru o incursiune pe blogul Ela Crăciun, cititorii trebuie să acceseze linkul următor: www.elacraciun.ro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava