Concert pascal
MOPAN Suceava

Dacă nu ai apucat să citești nicio revistă de fashion luna aceasta și încă nu ai aflat tendințele din această jumătate a verii, te așteptăm la Iulius Mall Suceava să descoperi influențele sezonului! Brandurile tale preferate sunt pregătite cu cele mai noi colecții, dar și cu reduceri de până la 70%! Iar dacă ești la shopping în Iulius Mall, treci și pe la artizanii bucovineni, care îți propun piese ce te vor scoate în evidență prin unicitatea lor!

August este luna perfectă pentru a da o tură în magazinele tale favorite și să profiți de Summer Sale. Până pe 31 august, în Iulius Mall Suceva, ai promoții de până la 70%. Revistele de profil au anunțat că sezonul acesta se poartă denimul pentru un look stylish, mânecile tip balon devin un must-have, culorile vibrante și texturile diverse sunt absolut necesare pentru o vară ieșită din tipare, iar multitudinea de imprimeuri nu trebuie să lipsească din garderobă. Inspirația apare de unde te aștepți mai puțin, de aceea ți-am pregătit un catalog online plin cu idei, dar și cu ofertele pe care locațiile din Iulius Mall Suceava ți le propun.

Una dintre piesele statement ale acestui sezon sunt accesoriile, iar cele unicat sunt în prim-plan. Fie că te gândești la o broșă supradimensionată, o pereche de cercei lucrați manual, o brățară cu un charm tradițional, toate pot fi stropul de personalitate pe care să îl adaugi ținutei tale. Artizanii te așteaptă la etajul Iulius Mall Suceava, până duminică, 8 august 2021, cu piese unicat, care se potrivesc oricărui styling. În același timp, talentații artiști au realizat și obiecte decorative din lemn, perfecte pentru casa ta.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava