MOPAN Suceava

Recent, bazinul Școlii Gimnaziale nr.3 din Suceava a găzduit a XXIII-a ediție a concursului de înot ”Cupa Bucovinei”. Competiția a fost organizată de LPS Suceava și Asociația Județeană de Natație, având ca parteneri Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, Școala Gimnazială nr. 3, Asociația ”AQUA CLUB” și McDonald’s Suceava.
La start s-au aliniat peste 190 sportivi care au reprezentat 12 cluburi din 8 județe: CSȘ Suceava, CSȘ Gura Humorului, AQUA CLUB Fălticeni, USV Suceava, H2O Targu Mures, Liceul cu Program Sportiv Baia Mare, Clubul Sportiv TIBI Bistrița , Clubul Delfinii Turda, Clubul Junior Swim Iași, Clubul Sportiv DELMADI din Piatra Neamț, Sporting Club Piatra Neamț și Liceul cu Program Sportiv Bacău.
Sportivii CSS Suceava s-au impus în majoritatea probelor din competiție, ei reușind să obțină 11 din cele 14 titluri de cel mai bun sportiv/sportivă pe categorie de vârstă: la 2008 Andrei Andrian, respective Amalia Burlacu , la 2007 Paula Boleacu, la 2006 Delia Ostafi, la 2005 Mario Diaconescu și Lucan Daria, la 2004 Călin Moscaliuc și Aaniței Cosmina, la 2003 Victor Turluianu și Ioana Năstacă și la 2002 Șerban Cotos. Celelalte trei premii de acest tip au fost obținute de Daniel Corbu de la CSS Gura Hunorului la băieți 2007, Hrișcu Rareș de la LPS Bacău la băieți 2006 și Zaharia Delia Ana Maria de la DELMADI Piatra Neamț la fete 2002.
În clasamentul general pe cluburi pe primul loc s-a clasat CSS Suceava, urmată de CS TIBI BISTRIțA, iar pe poziția a III-a la egalitate CSS Gura Humorului și Sporting Club Piatra Neamț.
„Toți sportivii CSS Suceava au înotat excellent, și când spun toți nu mă refer doar la cei 11 care au obținut titlul de cel mai bun, ci mă refer la întreg lotul CSS. Sper să vină la antrenament cu aceeași plăcere, iar la apropiatele Campionate Naționale să reușim o figură frumoasă” a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava