MOPAN Suceava

Iulius Mall Suceava a pregătit un nou week-end bogat în evenimente aparte, pentru a completa sesiunile de shopping ale clienților săi.

Sâmbătă și duminică, pe 8 și 9 aprilie 2017, parterul Iulius Mall va găzdui o ediție cu tematică Pascală a Târgului Handmade. Cei care vor să își decoreze casa în ton cu primăvara sau să își accesorizeze ținutele cu articole unicat vor găsi o multitudine de propuneri din partea expozanților participanți la târg. Bijuterii, tablouri, ouă încondeiate, cosmetice naturale, accesorii vestimentare, decorațiuni tematice și multe alte obiecte lucrate manual pot fi sugestii inspirate de cadouri pentru Iepuraș.

Vineri, de la ora 10.00, Iulius Mall Suceava găzduiește Bursa Locurilor de Muncă. Cei aflați în căutarea unor oportunități în carieră vor putea consulta ofertele companiilor participante la evenimentul organizat de Asociația Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Suceava.

Sâmbătă, de la ora 09.00, prichindeii talentați vor participa la un concurs de folclor organizat de Palatul Copiilor din Suceava. Cântece și dansuri românești vor fi incluse într-un spectacol oferit de micii artiști, iubitori ai tradițiilor.

Tot sâmbătă, de la ora 14.00, năzdrăvanii sunt invitați la atelierul de creație, desfășurat în zona magazinelor pentru copii. De această dată, cei mici vor învăța cum să realizeze decorațiuni de Paște, sub îndrumarea specialiștilor Creativ & Deco.

De la ora 18.00, la etajul Iulius Mall vor răsuna ritmurile încântătoare interpretate de artistul internațional de origine suedeză, Henrick Solera. Show-ul său combină elementele de entertainment cu muzica, stilul fiind unul original, inspirat din cel clasic al lui Frank Sinatra și cel contemporan al lui Michael Bublé.

Duminică, de la ora 17.00, la parterul Iulius Mall se va dansa. Lecțiile gratuite vor fi oferite de Salsa Family, iar cei dornici să deprindă mișcări noi vor învăța ritmurile latino: salsa, bachata și merengue.

De la ora 19.00, Iulius Mall îi invită pe suceveni și nu numai la „Concertul Pascal” al Filarmonicii de Stat Botoșani. La etajul mall-ului, cei dornici să petreacă o seară în compania sunetelor instrumentale vor asculta partiturile interpretate de orchestra Filarmonicii, sub coordonarea dirijorului Tiberiu Oprea. Invitate speciale vor fi soprana Mediana Vlad-Oprea și mezzo – soprana Maria Jinga, ale căror voci speciale vor putea fi ascultate solo sau în duet.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava