MOPAN Suceava

Grupul V+O Communication anunţă numirea lui Marius Olteanu în funcţia de Head of Digital al agenţiei Bakers Digital Communication, aducând astfel o nouă sursă de energie în echipă şi un know-how valoros, dobândit până acum în cei aproape opt ani de experienţă în domeniu.

Marius Olteanu vine de la Henkel Romania (construcţii), unde a fost Digital Brand Manager, iar anterior a lucrat pentru Krka Romania (farma), unde a fost Digital and Communication Marketing Manager. Anterior, el a mai lucrat pentru Umbrella Media Brainstorming ca digital marketing, respectiv VIP Booking, ca PR/Marketing Online.

Marius a absolvit Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor din Craiova, vorbeşte engleză, franceză, spaniolă şi un pic de olandeză.

„Întărim echipa Bakers Digital cu un lider cu experienţă atât pe partea de strategie de marketing şi digital, cât şi pe partea de implementare tactică şi colaborare multinivel pentru îndeplinirea obiectivelor. Sunt convinsă că vom aduce o valoare adăugată relevantă clienţilor noştri. Bun venit, Marius”, a declarat Loredana Vişa, Director General V+O Communication.

„Mă bucur că m-am alăturat echipei Bakers Digital, şi îmi doresc să realizăm proiecte memorabile pentru clienţii agenţiei. Am găsit aici o echipă profesionistă pe care o voi conduce către un nou nivel de realizări profesionale şi apreciere din partea clienţilor, a spus Marius Olteanu.

Agenţia Bakers Digital face parte din grupul de comunicare V+O Communication şi a fost fondată în 2011. Agenţia oferă servicii de Social Media, digital PR, digital media, dezvoltare, respectiv proiecte speciale, ajungând să deservească clienţi importanţi precum Telekom, Vista Bank, Laurus Medical, Subway, Arctic, Beko, Kanal D, Raffaello, Bancpost, Bucovina, şi alţii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava