Concert pascal
MOPAN Suceava

Agenția de turism CAMPION TOUR din Suceava a început din acest an să ofere consultanţă turistică gratuită la biroul firmelor din Municipiul Suceava. “Întrucât ştim că în afaceri timpul este extrem de prețios, am ales să venim în întâmpinare cu un serviciu menit să elimine timpul pierdut de către administratorii sau angajaţii firmelor şi instituţiilor din Suceava cu deplasarea la sediul unei agenţii de turism. Aceştia nu trebuie decât să ne contacteze telefonic (0330 803 110) sau prin e-mail (info@campiontour.ro) şi să solicite o întrevedere cu un agent de turism Campion Tour. În cel mai scurt timp, agentul nostru se va deplasa la biroul clientului ori de câte ori este nevoie, pentru a-i furniza cele mai avizate informații de călătorie și pentru a-i pune la dispoziție cele mai avantajoase oferte turistice” declară reprezentanţii Campion Tour Suceava.

Printre serviciile incluse în acest concept se numără: rezervări bilete avion pentru curse de linie și low-cost, rezervări hoteliere în țară și străinătate, servicii rent-a-car, transferuri private la/de la aeroport în orice ţară, emitere asigurări de călătorie (medicale, de bagaje sau STORNO), rezervări bilete de tren pentru curse interne și/sau externe, servicii VIP, programe INCENTIVES și TEAM-BUILDING.

Agenţia noastră îşi propune să se dedice din ce în mai mult segmentului corporate. De aceea încercăm în permanenţă să venim în întâmpinarea necesitaţilor de călătorie ale firmelor de orice tip sau chiar a instituţiilor publice. Astfel că, pe lângă serviciul clasic de consultanţă, agenţia se obligă să livreze la sediul clientului persoană juridică şi documentele de călătorie (vouchere, bilete de avion), respectiv factura şi contractul cadru de comercializare a serviciilor turistice”, subliniază reprezentantul agenţiei de turism.

Pentru detalii suplimentare, accesați http://campiontour.biz

Agenţia de turism Campion Tour oferă din acest an consultanţă turistică la biroul firmelor din Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava