MOPAN Suceava

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES a lansat proiectul editorial “OAMENI ŞI PASIUNI”, în cadrul căruia vor fi prezentate poveştile unor oameni care şi-au descoperit, dincolo de profesia aleasă, anumite pasiuni pe care le-au transformat din simple îndeletniciri în realizări menite să îi definească, în comunitatea din care ei fac parte, drept „oameni cu har”.

Primele materiale publicate în cadrul proiectului îi prezintă pe Dacian Oprea – preotul care a reuşit să trezească la viaţă o comunitate şi a readus speranţa la sat și pe Vlad Plăcintă – salvatorul de îngeri; care a strâns 12 milioane de euro pentru susţinerea copiilor bolnavi. Materialele sunt difuzate săptămânal, atât pe fluxurile dedicate, cât şi pe site-ul public, la secțiunea https://www.agerpres.ro/oameni-si-pasiuni.

AGERPRES își îndeplineşte în continuare misiunea de a informa prompt, corect şi obiectiv, oferind presei din România și de peste hotare posibilitatea de a se conecta în permanență la materiale jurnalistice echidistante și corecte, precum și la proiecte editoriale speciale.

Despre AGERPRES

Istoria Agenţiei Naţionale de Presă AGERPRES începe la 27 martie 1889, când P. P. Carp, ministru de Externe la acea dată, semnează actul de naştere a Agenţiei Telegrafice a României, care difuza în ţară un „serviciu exact şi rapid al tuturor ştirilor de interes general sau special”. La mai puţin de o lună, Agenţia Telegrafică a României şi-a început efectiv activitatea, odată cu expedierea primei „telegrame”, pe 11 aprilie. Din 1921, Agenţia Naţională de Presă a avut o transmisie neîntreruptă de ştiri şi informaţii. În cei 132 de ani de activitate, AGERPRES şi-a menţinut rolul de a fi principala sursă de informare pentru cetăţenii şi instituţiile din ţară, dar şi cea mai importantă sursă de ştiri despre România, în exterior. AGERPRES își indeplinește misiunea de a informa prompt, corect și obiectiv și, totodată, din 1889, Agenția Națională de Presă scrie istorie în fiecare zi.

AGERPRES a primit în luna iunie 2019, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Palatul Elisabeta, statutul de Furnizor al Casei Regale a României.

AGERPRES mulțumește cititorilor și partenerilor pentru încredere și vă invită să urmăriți o parte din istoria AGERPRES, accesând clipul video de la linkul: https://youtu.be/OidvfQyvZmQ

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava