Vedeta Antena 1, Dan Negru (47 de ani), munceşte din greu pentru cei doi copii, Bogdan (7 ani) şi Daria (9 ani). Şi-a propus să le construiască un adevărat imperiu imobiliar şi chiar are fler de afacerist, căci i-a mers de minune şi în anii în care criza financiară îi sufla în ceafă. Acum, Dan înalţă un alt bloc de birouri, în Bucureşti. Al patrulea, în zece ani, potrivit click.ro.

Fotoreporterii Click! l-au surprins, sâmbăta trecută, pe un ger de crăpau şi pietrele, în timp ce analiza fundaţia, pe un teren din zona Ştirbei Vodă, din Capitală. Nu era singur, ci însoţit de partenera lui de viaţă, Codruţa, de profesie medic stomatolog, ea fiind responsabilă cu amenajările interioare ale clădirilor. În 2009, Negru se mândrea cu primul bloc, din Zona Mall Vitan, cu o suprafaţă de 1.300 mp/, închiriat de celebrul proprietar, la acea vreme,  cu 12 euro/mp, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/aici-isi-tine-dan-negru-averea-isi-construieste-al-patrulea-bloc

Aici îşi ţine Dan Negru averea! Îşi construieşte al patrulea bloc!, 7.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava