MOPAN Suceava

Aimée Iacobescu (69 de ani) a fost în atenția presei în ultima lună, după ce a dezvăluit că „moare de foame” cu pensia de 2.050 de lei. Deși a fost criticată de dur de colegii de teatru, mulți oameni au fost impresionați de povestea ei și au donat bani pentru ea. Actrița susține, potrivit click.ro, că din pensia ei, 2.000 de lei se duc doar pe medicamente și îi rămân 40 de lei pentru mâncare, însă sunt zile în care nu are bani „nici de bani”.

Joi (17 decembrie), actrița a verificat contul în care a primit donații de la admiratori și a avut o surpriză plăcută. Aimée Iacobescu a mărturisit pentru ziarul Ring că: „ Sunt foarte impresionată, lumea nu m-a uitat după 44 de ani de teatru și film și încă mă iubește. Admiratorii mi-au donat 22.000 de lei, bani care au rămas după achitarea comisioanelor bancare. Le mulțumesc din suflet tuturor celor care s-au gândit la mine și m-au ajutat să am liniște pentru câteva luni. Le doresc Sărbători Fericite și un an nou mai bun!”.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/aimee-iacobescu-primit-donatii-de-la-vedete-cati-bani-strans

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava