Concert pascal
MOPAN Suceava

Aniversarea de 70 de ani a actriţei Aimee iacobescu a fost una tristă anul acesta. Bolnavă de cancer, ea a stat în casă şi a primit un buchet de flori, dar şi urări din partea celor care au vrut să-i transmită un gând bun, potrivit click.ro.

În noiembrie 2015, în urma unui semnal de alarmă tras de „ring”, Aimée Iacobescu a primit un sprijin nesperat din partea admiratorilor, iar cei aproximativ 5.000 de euro donaţi actriţei au salvat-o pe moment. După ce şi-a plătit datoriile şi a cumpărat timp de şase luni medicamente, a rămas din nou săracă lipită. „Am ajuns să spun din nou că mor de foame pentru că banii primiţi de la oameni s-au terminat, eu tot n-am primit indemnizaţia de merit şi problemele mele de sănătate sunt foarte costisitoare. Nu vreau să cerşesc bani de la nimeni, aşa cum m-au acuzat unii, ci vreau doar ca UNITER să-mi acorde un drept pe care mi l-am câştigat prin muncă”, a explicat actriţa, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/aimee-iacobescu-isi-striga-disperarea-am-ajuns-din-nou-sa-mor-de-foame

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava