MOPAN Suceava

Cu decenii în urmă, Aimée Iacobescu (69 de ani) strălucea pe marile scene ale teatrului şi filmului românesc. Astăzi, actriţa se confruntă cu probleme mari de sănătate, iar banii de medicamente îi ajung cu greu.

„Nu mai pot să joc, medicamentele sunt scumpe, care sunt compensate, dar foarte puţin. Pe mine mă costă 2000 de lei medicamente, practic sunt muritoare de foame. Eu  am pensie mică pentru că mereu am fost plătită prost cât am performant în filme. Am noroc cu mama mea care deţine un venit în plus şi mă ajută şi pe mine.”, a spus Aimée Iacobescu la Antena Stars, potrivit click.ro.

Deși multă lume a acuzat-o de ipocrizie, inclusiv colegii ei de breaslă, Aimée Iacobescu vrea să îi ajute și pe alți oameni care trăiesc în mizerie, conform sursei citate:„Deocamdată nu ştiu exact câţi bani sunt în cont, dar cred că sunt suficienţi încât să-mi pot plăti datoriile şi să trăiesc decent câteva luni. Pentru că tot vin sărbătorile şi sunt şi alţi colegi de-ai mei despre care ştiu că trăiesc în aceeaşi sărăcie, vreau să-i ajut din aceşti bani dăruiţi de români pentru actorii lor.”

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/aimee-iacobescu-la-capatul-puterilor-sunt-muritoare-de-foame

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava