MOPAN Suceava

În pauză finalei judeţene a Cupei României la fotbal, disputată pe stadionul Areni între Șomuzul Preuteşti şi Victoria Vatra Moldoviţei a avut un moment festiv, în care Asociaţia Judeţeană de Fotbal Suceava a premiat campioanele judeţene la toate categoriile, dar şi golgheterii competiţiilor judeţene.

La seniori câştigătoarea Ligii a IV-a Inter Conti a fost echipa Șomuz Fălticeni, ce a fost premiată cu 3.000 de lei cu sprijinul sponsorului Inter Conti, bani cu care să organizeze barajul pentru promovare în Liga a III-a. Tot în Liga a IV-a Inter Conti, dar la juniori I, în acest an titlul i-a revenit formaţiei CSM Dorna Vatra Dornei. La Liga a V-a, seria Vest, câştigătoare a fost echipa Forestierul Frumosu, cea care a primit şi premiul fair-play ce a constat într-un echipament de joc, pentru cele mai puţine cartonaşe la acest eşalon, iar în seria Est, Voinţa Zvoriştea a primit trofeul pentru locul I câştigat în campionat. La Juniori C câştigătoare a fost Rapid CFR Suceava, la juniori D – ACS Juniorul Suceava, LPS CSȘ Suceava câştigând la juniori E, dar şi-n campionatele „Gheorghe Ola” şi „Gheorghe Ene”. Premiul Fair Play la Liga a IV-a Inter Conti a revenit echipei Bradul Putna, care a primit şi ea un rând de echipamente de joc. La aceeaşi festivitate a fost premiată şi câştigătoarea pe judeţ la fotbal feminin, Bucovina Pojorâta.
Pentru al treilea an consecutiv, căpitanul celor de la Șomuzul Preuteşti, Cătălin Ionuţ Vasiliu, a fost declarat golgheterul Ligii a IV-a Inter Conti, în timp ce la juniorii B1 din eşalonul patru titlul i-a revenit lui Marian Zvoronciuc, de la Rapid CFR Suceava.

Golgheterul Ligii a V-a a fost Iulian Bejinariu, de la Voinţa Zvoriştea, la juniori C a fost Gabriel Lucian Ciubotariu, de la Rapid CFR Suceava, iar la juniori D şi E, golgheteri au fost sportivii Albert Hofman şi Georgel Hopulele, ambii de la Juniorul Suceava.
„Ne bucurăm alături de câştigătorii din acest an, dar şi de spectatorii ce au venit să-i susţină şi să-i felicite. Sperăm ca an de an să oferim premii şi jocuri frumoase. Felicit cele două finaliste din Cupa României, dar şi pe toţi cei ce au participat în acest sezon în competiţiile organizate de AJF Suceava. Sperăm ca-n fiecare an să ne ridicăm la pretenţiile şi aşteptările tuturor celor implicaţi în fotbalul din judeţ”, a declarat preşedintele AJF Suceava, Ciprian Anton.

AJF Suceava a premiat cele mai bune echipe şi cei mai inspiraţi jucători din sezonul precedent, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava