Concert pascal
MOPAN Suceava

Comitetul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Suceava a stabilit datele de disputare ale sezonului de primăvară. A fost fixată şi data pentru Adunarea Generală a AJF Suceava pentru 6 martie 2016 de la ora 9.00 în aula Liceului cu Program Sportiv.
Liga a IV-a Inter Conti se va relua pe data de 13 martie cu meciurile din prima etapă a returului. În aceeaşi zi va avea loc şi prima rundă în seria Est a Ligii a V-a, seria Vest urmând să debuteze în data de 20 martie.
În campionatele judeţene de juniori, sezonul de primăvară va începe în 5 martie pentru juniorii C şi D, respectiv 12 martie pentru juniorii B. Semifinalele fazei judeţene de Cupei României vor avea loc în sistem tur-retur în datele de 30 martie, respectiv 3 mai. Cele două ântâlniri vor fi stabilite prin tragere la sorţi cu ocazia Adunării Generale a AJF Suceava din 6 martie. CSM Dorna Vatra Dornei, Şomuzul Preuteşti, Bradul Putna şi Viitorul Adâncata sunt cele patru formaţii rămase în competiţie.
De la mijlocul acestei săptămâni începe şi perioada de transferuri în fotbalul judeţean, cluburile având ocazia de a legitima sau schimba jucători până în 22 februarie. Pe 6 februarie va debuta şi ediţia a II-a a Campionatului Judeţean de Futsal, primul turneu urmând să se desfăşoare la Gura Humorului cu participarea echipelor Balada Ciprian Porumbescu, Şomuzul Preuteşti, Pleşul Râşca, Foresta Moldoviţa şi CS Gura Humorului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava