Concert pascal
MOPAN Suceava

Conducerea Asociației Județene de Fotbal Suceava a decis suspendarea definitivă a tuturor competițiilor pe care le păstorește, din cadrul sezonului 2019-2020 din cauza pandemiei cu Covid-19.

„Situația de la Suceava este una foarte dificilă, mult mai gravă decât în restul țării și cred că nimeni nu se mai gândește la fotbal. Nu cred că este posibil să se mai poată juca fotbal până la eradicarea totală a pandemiei, iar acest lucru este greu de anticipat. Ar însemna, apoi, să jucăm la foc automat o o perioadă scurtă de timp, însă este greu să programezi meciuri din două în două zile la nivelul amator din fotbalului județean, acolo unde jucătorii au alte priorități în viață. În mod cert nimeni nu va risca să dea drumul la o competiție înainte ca această criză să se fi sfârșit cu adevărat. Gândiți-vă ce s-ar întâmpla dacă, prin absurd, competițiile fotbalistice din țara noastră se vor relua la un moment dat și va apărea la scurt timp un nou caz de coronavirus. Campionatele vor trebui stopate din nou. Important este să trecem cu toții sănătoși peste această perioadă dificilă și să ne gândim cum să ne organizăm mai bine pentru viitorul sezon din fotbalul județean, pe care preconizăm să-l începem la începutul toamnei”, a declarat Ciprian Anton, președintele AJF Suceava.

Conform deciziei de suspendare definitivă a tuturor competițiilor desfășurate sub egida Asociației Județene de Fotbal, rezultatele vor fi omologate exact așa cum se regăsesc în acest moment pe site-ul oficial al forului sucevean.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava