MOPAN Suceava

Timp de câteva zile în această săptămână, doi oameni importanţi din structura de conducere a Federaţiei Române de Fotbal s-au aflat în vizită la Suceava, Lucian Vişcoţel, director proiecte şi programe în cadrul FRF şi Victoraş Iacob, manager de responsabilitate fotbalistică. Aceştia s-au întâlnit cu conducătorii Asociaţiilor Judeţene de Fotbal din Botoşani, Iaşi, Bacău, Neamţ şi Vaslui, dar şi cu o serie de reprezentanţi ai cluburilor din judeţul Suceava.
Pe parcursul reuniunii, Vişcoţel şi Iacob au luat la cunoştinţă problemele din teritoriu, însă principalul subiect de discuţie a fost pe tema fondurilor europene.
„Am venit la Suceava la iniţiativa lui Ciprian Anton, fiind prima întâlnire de acest gen pe care am efectuat-o în ţară până acum. Prin acţiuni de acest gen intenţionăm să dezvoltăm capacitatea fiecărei Asociaţii Judeţene de Fotbal de a accesa fonduri europene, de a concepe propriul proiect. E clar că se poate face mai mult decât s-a realizat până acum, dar pentru asta trebuie să construim echipe care să înveţe să conceapă proiecte şi să gândească acţiuni care pot atrage finanţări către activitatea sportivă”, a declarat Lucian Vişcoţel.
Fostul atacant al Stelei Victoraş Iacob, acum manager în cadrul FRF, a anunţat că noua conducere a fotbalului românesc îi va sprijini pe toţi membrii afiliaţi cu iniţiativă, care doresc cu adevărat să schimbe ceva în fotbalul autohton.
„Am luat la cunoştinţă toate ideile care s-au expus la Suceava şi pot să spun că unele dintre propuneri au fost chiar foarte bune. Am văzut aici oameni foarte interesaţi să se implice, să muncească. Nu vrem să creăm însă impresia că Federaţia vine şi pune totul pe masă, este nevoie de o colaborare strânsă între centru şi teritoriu, de ajutor reciproc pentru ca lucrurile să înceapă să se mişte”, a precizat Victoraş Iacob.
Președintele AJF Suceava, Ciprian Anton a anunţat proiectele pentru care Asociaţia Judeţeană de Fotbal Suceava doreşte să le implementeze pe viitor cu finanţare europeană.
„Vreau să pun în practică o idee mai veche de-a mea, aceea de a crea un campionat între şcolile din judeţul Suceava, la care să aibă drept de joc doar copiii nelegitimaţi. De asemenea, sunt foarte interesat de a crea şi o competiţie sportivă la nivelul centrelor sociale, dar şi de a aduce la un alt nivel o competiţie sportivă de la Putna, care datează deja de 14 ani. Nu în ultimul rând, sper ca ideea construirii acelui centru modern de pregătire la Bucşoaia să aibă câştig de cauză, iar împreună cu FRF să colaborăm şi la alte proiecte de anvergură”, a declarat Ciprian Anton.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava