Concert pascal
MOPAN Suceava

Asociaţia Judeţeană de Fotbal va organiza şi în această iarnă Campionatul de futsal, ajuns deja la a şasea ediţie. Scopul întrecerii este acela de a ţine în priză echipele participante în ligile a IV-a şi a V-a pe timpul pauzei competiţionale dintre tur şi retur. Competiţia va debuta la sfârşitul lunii ianuarie şi va fi compusă, ca şi în anii trecuţi, din patru turnee zonale. La turneul final se vor califica primele două clasate de la fiecare turneu zonal.

„Această competiţie, desfăşurată în pauza competiţională, a prins neaşteptat de bine. Primele ediţii s-au bucurat de un real succes, aşa că se va afla şi pe mai departe în calendarul Asociaţiei Judeţene de Fotbal. Campionatul de futsal reprezintă un bonus pentru echipele de fotbal din judeţ, care au astfel şansa să se menţină în formă în perspectiva sezonului oficial de primăvară. Sper ca şi de această dată echipele competitoare să pună fair-play-ul pe primul plan, iar competiţia să-şi poată dovedi utilitatea. Mizăm pe participarea unui număr de aproximativ 20 de echipe”, a declarat preşedintele AJF Suceava, Ciprian Anton.

Precedentele cinci ediţii ale Campionatului judeţean de futsal au revenit formaţiilor Bucovina II Rădăuţi, Viitorul Adâncata, Viitorul Liteni, Stejarul Cajvana şi Viitorul Negostina.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava