MOPAN Suceava

Conducerea Asociației Județene de Fotbal (AJF) Suceava își dorește să reia cât mai rapid competițiile sportive pe care le organizează, dar acest lucru se va întâmpla doar dacă nu va fi pusă în pericol sănătatea sportivilor participanți.
Ciprian Anton, președintele AJF Suceava, a anunțat că va trimite câte un chestionar tuturor celor 50 de membri afiliați pentru a afla punctul de vedere al acestora, dar și soluțiile pe care aceștia le agreează pentru a se putea reveni pe terenurile de joc.
”Vor fi întrebări punctuale, iar în funcție de răspunsuri ne vom schița un plan de acțiune pentru viitor. Marea problemă în acest moment este legată de latura financiară, respectiv de testele pe care echipele trebuie să le facă, iar în multe cazuri nu există resursele necesare. Eu mi-aș dori să putem începe competițiile atât la Liga a IV-a și Liga a V-a, dar și la nivel de juniori, dar, repet, totul se va face respectând normele sanitare care se stabilesc de către autoritățile competente”, a spus Ciprian Anton.
Toate competițiile au fost întrerupte în luna martie după ce pandemia de Covid-19 a lovit mai întâi județul Suceava și apoi și alte zone din România. De atunci, nu s-a mai disputat nici o partidă la nivel de amatori.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava