Concert pascal
MOPAN Suceava

În urma solicitării Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Suceava și a raportului aprobat de Prim – Ministrul României, Florin-Vasile Cîțu, marți, 15 iunie,  au ajuns în județul Suceava ajutoare în vederea operaționalizării unor centre de vaccinare la punctele de trecere a frontierei.

În vederea continuării activității de prevenire și combatere a efectelor pandemiei COVID-19, în scopul măririi capacității de vaccinare la nivelul județului Suceava, în baza art.4 alin (1) lit. e) din OUG nr. 21/2004, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a solicitat către Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale acordarea unui ajutor umanitar intern de urgență prin scoaterea de la rezervele de stat, cu titlu gratuit a cantității de 2 construcții ușoare din elemente modulate, 2 radiatoare electrice și elemente de cazarmament aferente: 10 paturi, 10 saltele, 10 pături, 10 cearșafuri.

Acestea vor fi destinate organizării unor centre de vaccinare în zonele Punctelor de Trecere a Frontierei de pe teritoriul județului Suceava, destinate vaccinării împotriva Covid- 19 a pasagerilor, aparținătorilor acestora, respectiv a altor cetățeni doritori.

Bunurile primite au fost distribuite astfel:

  • Punctul de Trecere a Frontierei Siret: 1 construcție ușoară din elemente modulate, 1 radiator electric precum și elementele de cazarmament aferente: 5 paturi, 5 saltele, 5 pături, 5 cearșafuri;
  • Punctul de Trecere a Frontierei din cadrul Aeroportului Internațional ”Ștefan cel Mare” Suceava: 1 construcție ușoară din elemente modulate, 1 radiator electric precum și elementele de cazarmament aferente: 5 paturi, 5 saltele, 5 pături, 5 cearșafuri;

După încetarea efectelor pandemiei, produsele rămân la dispoziția Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Suceava, urmând a fi folosite pentru protecția populației, în cazul apariției altor situații de urgență pe raza județului Suceava.

Prefectul județului Suceava, Iulian Cimpoeșu consideră oportună constituirea unor centre de vaccinare în Punctul de Trecere a Frontierei Siret respectiv Punctul de trecere a Frontierei din Aeroportul Internațional ”Ștefan cel Mare” având în vedere fluxul ridicat de tranzitări prin cele două puncte de trecere.

Subprefectul județului Suceava, Salup Alexandru a însoțit cele două transporturi pentru a se asigura de buna desfășurare a transportului și a instalării echipamentelor.

Ajutoare de la Guvern pentru organizarea de centre de vaccinare în Vama Siret și pe Aeroportul Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava