Concert pascal
MOPAN Suceava

Cântăreţul Akon vrea să lanseze o monedă virtuală numită ‘Akoin’, informează contactmusic.com. Şi asta nu este tot – artistul plănuieşte să folosească fondurile obţinute de pe urma criptomonedei pentru a construi un oraş lângă Dakar, capitala Senegalului, ţara sa de origine. Oraşul va primi numele ‘Akon Crypro City’.

Proiectul poate că sună puţin cam ambiţios, dar Akon crede că asta este ceea ce are nevoie ţara sa – Senegal. Mai mult, tereneul i-ar fi fost pus deja la dispoziţie lui Akon de către autorităţile din statul african.

Anunţul a fost făcut de cântăreţ la Cannes Lions 2018. El a mai declarat, potrivit sursei citate: „Cred că monedele virtuale ar putea salva Africa în foarte multe feluri. Le redă oamenilor puterea și aduce securitate sistemului monetar. De asemenea, cred că le oferă oamenilor șansa de a le utiliza cum vor ei, pentru a avansa, iar guvernul nu îi va putea împiedica în niciun fel.”

Bineânțeles, Akon nu știe exact cum funcționează treaba cu criptomonedele. El are în spate o echipă de experți – ori ‘tocilari’, aşa cum i-a numit el. „Eu am venit cu conceptele şi i-am lăsat pe tocilari să se ocupe de restul.”, a adăugat el.

Akon vrea să-şi creeze propriul oraş cu... Akoin – criptomonedele pe care tot el le va crea, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava