• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Al Pacino a primit din partea Germany’s Golden Camera Awards, vineri, un premiu pentru întreaga sa carieră cinematografică, informează contactmusic.com. Legendarului actor i-a fost înmânat acest premiu în cadrul prestigioasei ceremonii, care a avut loc la Berlin, şi le-a spus reporterilor că este extrem de încântat de distincţie: „Este premiu pentru munca mea de-o viaţă, iar acest lucru este minunat.”, a spus el, potrivit sursei citate.

În cadrul Germany’s Golden Camera Awards, starul britanic Clive Owen a fost numit Cel Mai Bun Actor Internaţional, iar Joe Cocker a primit un premiu pentru întreaga sa carieră muzicală, mai scrie acceaşi sursă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava