MOPAN Suceava

Al Pacino nu este pregătit să renunțe la cariera sa cinematografică și, chiar dacă are 75 de ani, își urmează în continuare visul, scrie contactmusic.com.

Chiar dacă a ajuns la vârsta de 75 de ani, legenda hollywoodiană – care are un rol în filmul ´Manglehorn´, ce urmează să fie lansat,  – nu are ˝nicio dorință să renunțe˝ la actorie și simte că nu există ˝nicio diferență˝ în felul în care lucrează, deși a avansat în vârstă.

Pacino a spus: ˝Nu am nicio dorință să renunț. Îmi pare rău. De ce? De ce nu am renunțat acum 20 de ani, acum 40 de ani? Cere este rostul în a mă retrage?˝

Starul din ´Godfather´ a dezvăluit și că a dezvoltat atitudinea de a îmbrățișa viața cât mai mult posibil, după ce a asistat la moartea unui prieten al său, care au fost răpus de cancer la vârsta de doar 35 de ani.

Deși este sigur că abilitățile sale actoricești nu s-au diminuat odată cu vârsta, Pacino acceptă că unii oameni trebuie să se retragă deoarece nu mai sunt capabili din punct de vedere fizic să-și facă treaba, potrivit sursei citate.

Câștigătorul premiului Oscar a declarat: ˝Un pictor poate să aibă 100 de ani și să picteze un grup de adolescenți jucând fotbal. Nu contează fiindcă nu el joacă fotbal. Ia o pensulă și face mișcările necesare. Aceasta este diferența. Asta e tot.˝

Actorul recunoaște că există profesii care nu permit exercitarea lor după o anumită vârstă, dar crede că nu este cazul său.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava