• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În luna cadourilor, Cine Grand continuă seria de evenimente dedicate copiilor! În perioada 13–14 decembrie, Cine Grand pregătește celor mici un nou weekend distractiv și creativ. Aceștia vor putea petrece câteva ore minunate în compania unor personaje de poveste, alături de care vor confecționa decorațiuni pentru pomul de Crăciun de acasă sau pot alege să pună decorațiuni în bradul Cine Grand.

În weekendul ce urmează, copiii sunt invitați să se distreze în compania Albei-ca-zăpada, în cadrul atelierelor de creație Cine Grand. Cei mici vor avea ocazia să-și personalizeze decorațiunile pentru bradul de Crăciun, ajutați de cea mai cunoscuta prințesă din basme.

Evenimentul face parte din campania desfășurată în luna decembrie de Cine Grand și va fi completat de un ultim weekend de decembrie dedicat copiilor. Astfel, ultimul weekend înainte de Crăciun le va aduce copiilor noi surprize la Cine Grand!

Cine Grand va dedica întreaga lună decembrie copiilor. Micuții se vor putea pregăti pentru Crăciun participând la ateliere de creație, jocuri și distracție alături de Moș Crăciun și ajutoarele sale. Mai multe informații vor fi disponibile pe pagina de Facebook Cine Grand România: https://www.facebook.com/CineGrandRO.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava