MOPAN Suceava

ALE a lansat o nouă piesă intitulată „ALB” care este gata să „te vrăjească”. Mesajul piesei este aparent trist, dar cu siguranță multe persoane se vor regăsi în poveste. Piesa este despre iertare, despre a nu renunța, despre a-ți asculta inima!

Artista timișoreancă ALE, pe numele ei real Cancel Alexandra-Gabriela a fost pasionată de muzică încă din școală și și-a facut debutul în lumea muzicală cu piesa „Vorbe” în urmă cu 5 ani. ALE are la activ mai multe compoziții proprii și a colaborat cu mai multe nume de pe scenă autohtonă.

„Visul meu este ca piesele mele să ajungă la cât mai multe persoane, iar pentru asta voi continua să scriu compoziții până când acestea vor fi difuzate și ascultate la tot pasul“, ne-a declarat ALE.

Halasz-Szabo Kewin aka DJ Skinny este DJ de la vârsta de 19 ani, iar pasiunea pentru muzică și mixat și-a descoperit-o încă din clasa a 7-a. În prezent DJ Skinny face parte din echipa de succes Event Sound DJ (ESD) din Timișoara care este coordonată de cunoscutul DJ, Victor Stan.

În urma colaborării dintre cei doi artiști, DJ Skinny a declarat ca și-a depășit limitele fiind foarte încântat de rezultat.

Piesa este lansată de către Norvis Music și începând de astăzi este disponibilă în toate magazinele digitale.

Dacă nu te „doare tare”, dă un play: https://youtu.be/XpXmGkH9PNI

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava