Concert pascal
MOPAN Suceava

Alec Baldwin a amânat planurile de pensionare pe care le avea, pentru că în curând va deveni iar tată și vrea să mai strângă bani, în caz că fiul lui va fi arestat. Actorul în vârstă de 56 de ani, a cărui soție, Hilaria, este însărcinată cu un băiețel, susține că va trebui să mai muncească încă vreo 20 de ani, pentru a asigura un trai bun și sigur tinerei lui familii.

„Credeam că mă voi pensiona în vreo șapte sau opt ani, dar se pare că va trebui să mai muncesc încă vreo 20. Am copii – în New York!”, a spus starul din ‘Still Alice’, potrivit contactmusic.com.

Alec Baldwin, care mai are o fată cu fosta sa soție, Kim Basinger, pe Ireland, în vârstă de 19 ani, și una cu actuala sa soție, Hilaria, pe Carmen, în vârstă de un an și patru luni, a mai spus, în glumă, că este îngrijorat că fiul său, care nu s-a născut încă, va da de bucluc cand va crește și va trebui să-i angajeze un avocat foarte scump. „Vreau să spun, fetele mele sunt mari… dar un băiat, trebuie bani în caz că va fi arestat. Dacă va semăna cu băieții din familia mea, polițiștii sunt pe urmele noastre.”, a glumit actorul.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava