Concert pascal
MOPAN Suceava

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi anunță că lucrările de modernizare a Aleei Jupiter din cartierul George Enescu se află într-un stadiu de avansat și că strada va deveni din strada pietruită, fără trotuare, o stradă asfaltată, încadrată de borduri și cu trotuar pietonal adiacent părții carosabile”. ”Suntem într-un stadiu avansat cu lucrările de asfaltare a străzii Aleea Jupiter, porțiunea care începe din fața magazinului Rombat și se termină la Biserica Sfântul Ioan cel Nou.

O amplă lucrare de modernizare a acestei extensii, întrucât din strada pietruită, fără trotuare, va deveni o stradă asfaltată, încadrată de borduri și cu trotuar pietonal adiacent părții carosabile.  Până acum s-a introdus rețeaua de canalizare pluvială, s-a turnat stratul suport de asfalt și s-a realizat ridicarea la cotă a canalelor. În prezent se lucrează la montarea bordurilor, ulterior urmând a fi turnat și stratul de uzură. Finalizarea acestor lucrări va ușura totodată și accesul tuturor credincioșilor către biserica pe rit vechi Sf. Ioan cel Nou de la Suceava.

Continuăm!”, a declarat Harșovschi.

Aleea Jupiter din cartierul George Enescu în stadiu avansat de modernizare. Harșovschi:”Finalizarea acestor lucrări va ușura totodată și accesul tuturor credincioșilor către biserica pe rit vechi Sf. Ioan cel Nou de la Suceava” (FOTO), 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava