MOPAN Suceava

Cu toții cunoaștem faptul că o persoană care suferă de anumită dizabilitate trece prin diverse situații cu care un om perfect sănătos nu se confruntă. În mod absolut, se poate remarca situația în care o persoană dorește să-și găsească un loc de muncă dar din prisma faptului că suferă de o afecțiune, aceasta se află într-o poziție neplăcută.

Toţi oamenii au drepturi egale iar campaniile pe acest domeniu au drept scop conştientizarea modului în care oamenii surzi trăiesc în comunitate. În momentul actual, se desfășoară o acțiune de integrare pe piața muncii pentru persoanele care suferă de o formă gravă de hipoacuzie și nu beneficiază de posibilitatea de achiziționare a unui aparat auditiv.

Tot timpul, persoanele cu surditate au fost marginalizate în momentul în care au dorit să își găsească un loc stabil de muncă, dar acum dacă te enumeri printre persoanele care suferă de o dizabilitate de auz sau cunoști persoane surde, trebuie să ştii faptul că există soluții de protezare.

Acum dacă îți dorești să îți găsești un loc de muncă, ai posibilitatea să beneficiezi de un voucher de până la 5000 de euro pentru a-ți achiziționa aparate auditive.

Cine poate beneficia de tehnologia asistivă:

1.Persoane care au o dizabilitate atestată prin certificatul de încadrare în grad de handicap;

2.Persoane în căutarea unui loc de muncă și care nu au un loc de muncă în prezent;

3.Persoane cu vârsta cuprinsă între 18-65 ani, inclusiv elevi și studenți.

La Clarfon, ai posibilitatea să-ți achiziționezi un aparat auditiv cu acest tip de voucher. Deoarece noi suntem aproape de pacienții hipoacuzici, am devenit partenerii acestui proiect.

Dacă în momentul de față, deții un astfel de voucher, vino în cabinetul Clarfon din orașul tău și achiziționează-ți aparatele auditive pe care ți le dorești. În cabinetele noastre, ai oportunitatea să găsești aparate auditive de cea mai înaltă calitate.

La Clarfon, îi poți reda auzului tău promptitudinea cu care funcționa înainte. Alege protezarea bilaterală cu aparatele auditive de cea mai înaltă calitate și accesorii pe măsură, pentru a-ți ușura viața.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava