Concert pascal
MOPAN Suceava

Scandal, înjurături şi circ în toată puterea cuvântului. Aşa s-a încheiat Conferinţa Judeţeană de Alegeri din cadrul Tineretului Naţional Liberal Suceava, care a avut loc sâmbătă după amiază în sala mică a Casei de Cultură Suceava. Pentru preşedinţia TNL Suceava au candidat avocatul Cătălin Pintea, şi Mihai Moraru, fiul fostului primar liberal din Vatra Dornei. Scandalul a pornit după ce a început numărătoarea voturilor, în prim plan fiind liderul PNL Suceava, susţinător al lui Mihai Moraru.

În timpul numărării voturilor, la un moment dat, în rândul celor care aşteptau rezultatul a apărut Cătălin Pintea care a anunţat că el este câştigătorul alegerilor. După câteva zeci de minute, din sala în care se numărau voturile la urechea celor care îl susțineau pe Mihai Moraru a ajuns vestea că acesta ar fi câștigat alegerile la renumărarea voturilor. Nu a trecut mult, și o altă veste a apărut, Cătălin Pintea fiind cel care era președinte al TNL Suceava. În acel moment, unul dintre membrii comisiei de votare care a fost nominalizat de Mihai Moraru a anunţat că mai multe voturi care ar fi fost date pentru acesta ar fi fost anulate. În momentul acela, liderul PNL Suceava, Alexandru Băișanu a intrat în sala în care se numărau voturile, iar scandalul a atins cote maxime. Băișanu a contestat inclusiv prezenţa secretarului general la nivel naţional al TNL, Costel Alexe, în calitate de preşedinte al comisiei de numărare a voturilor.

În cele din urmă secretarul general al TNL a decis anularea alegerilor de la Suceava, deoarece nici Alexandru Băişanu, nici alţi susţinători ai lui Mihai Moraru nu au vrut să părăsească sala în care se numărau voturile. Costel Alexe a precizat că acest lucru este prevăzut în statutul PNL.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava