Concert pascal
MOPAN Suceava

Rezultatele preliminare ale alegerilor parţiale care au avut loc astăzi în comunele Iacobeni şi Siminicea arată că PSD şi PNL şi-au împărţit egal cele două primării. Primele date arată că PSD s-a impus categoric în comuna Iacobeni, candidatul acestui partid Viorel Maxim (foto) reuşind să obţină mai multe voturi decât principalul său contracandidat de la PNL, Vasile Cezar Groza. Potrivit datelor preliminare, Viorel Maxim a obţinut nu mai puţin de 60% din numărul voturilor valabil exprimate, în timp ce candidatul PNL a obţinut 20%, iar un candidat independent încă 20%.

PNL a reuşit să-şi adjudece Primăria Siminicea, acolo unde viceprimarul în funcţie Vasile Clim a depăşit-o pe Maria Murariu, candidatul PSD pentru funcţia de primar.

Rezultatele parţiale de la alegerile parţiale de astăzi arată că PSD şi PNL au făcut schimb de primării, dacă luăm în calcul faptul că la alegerile locale de anul trecut PNL câştiga primăria Iacobeni, prin actualul deputat Angelica Fădor, în timp ce PSD câştiga primăria Siminciea, prin Sergiu Paşniciuc.

De remarcat este că PSD a câştigat detaşat la Iacobeni, acolo unde liberalii au condus primăria mai bine de opt ani, iar în momentul de faţă PNL are majoritatea în Consiliul Local.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava