MOPAN Suceava

Cântăreața Lady Gaga îl susține pe Joe Biden la alegerile din SUA. De la începutul până la sfârșitul campaniei electorale, diva a fost alături de candidatul democrat, notează click.ro.

Zeci de milioane de americani merg azi la vot, în cadrul scrutinului prezidențial din SUA, pentru a alege între Donald Trump (74 de ani) și Joe Biden (77 de ani), iar Lady Gaga îl susține pe al doilea dintre candidați. Cântăreața a fost invitată ieri la un mare spectacol organizat în favoarea candidatului democrat în Pittsburgh. În ciuda unui frig îngrozitor, Lady Gaga a fost alături de Biden, îmbrăcată într-un tricou alb pe care scria ”Joe”. Ea l-a aplaudat din umbra pe candidatul favorit și a susținut un scurt concert pentru susținerea acestuia. În fața pianului ei alb, ea a interpretat piesa ”Shallow”. Vedeta a sosit la eveniment într-un palton negru cu mască neagră, asortată, pe care scria ”Vote” (vot). ”Avem nevoie de cineva care să ne semene în acest moment, acest moment e foarte important”, a spus ea, cerând tuturor să-l voteze pe Biden, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/lady-gaga-il-sustine-pe-joe-biden-la-alegerile-din-sua-il-va-ajuta-aceasta-sa

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava