Concert pascal
MOPAN Suceava

Fostul președinte al PMP Suceava, Corneliu Popovici, a anunțat sâmbătă într-o conferință de presă susținută alături de actualul lider interimar, deputatul Eugen Tomac, președintele executiv al partidului la nivel național, că alegerile în cadrul organizației județene vor avea loc pe data de 6 mai. Popovici a declarat că PMP Suceava se află acum într-un amplu proces de reorganizare urmnând a fi definit ca ”singurul partid de opoziție din Suceava, neângenunchiat nici față de PSD nici față de PNL”.

Corneliu Popovici nu a spus-o direct dacă va candida sau nu la șefia organizației județene a PMP însă a lăsat să se înțeleagă că această greutate va rămâne pe umerii săi în cazul în care nu va fi găsită o variantă mai bună care să ofere garanția că partidul va progresa mai mult. ”Organizația PMP Suceava intră într-un proces de reorganizare a structurii județene și a celor locale astfel încât să găsim o formulă cât mai bună pentru alegerile viitoare. Sunt sigur că cu ajutorul președintelui executiv Eugen Tomac vom găsi formula cea mai bună astfel încât acolo unde am greșit să corectăm iar acolo unde mai trebuie să întărim organizația județeană pentru a rămâne același partid definit ca singurul partid de opoziție din Suceava neângenunchiat nici față de PSD nici față de PNL. Rămânem cu identitatea noastră proprie”, a declarat Popovici.

Corneliu Popovici și-a pierdut funcția de președinte al PMP Suceava la începutul lunii februarie alături de alți 15 lideri județeni ai partidului care nu au trecut pragul electoral de 5% la alegerile parlamentare din decembrie anul trecut. Decizia a fost luată de Colegiului Național al PMP. Mai trebuie spus că pe data de 29 aprilie va avea loc constituirea Ligii aleșilor locali ai PMP Suceava. În această structură vor intra în jur de 100 de aleși locali.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava