Concert pascal
MOPAN Suceava

Comitetul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal a stability ca alegerile pentru preşedinţia AJF Suceava să aibă loc pe data de 4 martie, în cadrul unei Adunări Generale Ordinare a tuturor membrilor afiliaţi.
Fiecare club poate propune un singur candidat pentru funcţia de preşedinte al AJF Suceava, care, pentru a fi ales, are nevoie de obţinerea majorităţii voturilor membrilor afiliaţi prezenţi la Adunarea Generală din 4 martie. În situaţia în care, după primul tur de scrutin, nici un candidat nu a obţinut majoritatea absolută, se va organiza al doilea tur de scrutin cu participarea primilor doi candidaţi care au întrunit cel mai mare număr de voturi în turul I.
Conform statutului AJF, termenul limită pentru depunerea dosarelor de candidatură este cu 15 zile înainte de data alegerilor, notează site-ul oficial al AJF Suceava. În cadrul aceluiaşi comunicat, sunt specificate şi principalele condiţii pe care trebuie să le îndeplinească cei care candidează la funcţia de preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal. Astfel, orice candidat trebuie să deţină cetăţenie română, să aibă studii universitare, să demonstreze că nu a suferit condamnări penale privative de libertate, să nu fi depăşit vârsta de 65 de ani, să fie propus de cel puţin patru membri afiliaţi la AJF Suceava, să fi îndeplinit pentru o perioada de cel puţin patru ani funcţii de conducere în AJF, LPF, FRF sau de preşedinte de club, indiferent de nivelul competiţiei, să nu fi fost declarat persoană non-grata de către Adunarea Generală AJF sau FRF.
“Vrem transparenţă totală la viitoarele alegeri pentru funcţiile de conducere ale Asociaţiei Judeţene de Fotbal. Am anunţat data alegerilor cu o lună înainte, astfel încât oricare din posibilii candidaţi să-şi poată face campanie. Faţă de precedentele alegeri, există într-adevăr şi câteva condiţii noi pentru a candida, dar aceste condiţii nu le-am inventat peste noapte. Ele sunt specificate în statutul AJF Suceava, un statut cadru pe care îl au majoritatea AJF-urilor din ţară şi care a fost aprobat de Adunarea Generala încă din 2016”, a precizat actualul preşedinte al AJF Suceava, Ciprian Anton, care a anunţat că va candida pentru un nou mandat.
Pe ordinea de zi a Adunării Generale din 4 martie se mai află unele puncte ca: alegerea celor doi vicepreşedinţi AJF şi a membrilor Comitetului Executiv, dezafilierea şi afilierea unor cluburi sau prezentarea bilanţului pe anul 2017.
În acest moment, Comitetul Executiv al AJF Suceava este alcătuit din Ciprian Anton – preşedinte, Aurel Constantin – vicepreşedinte, Ciprian Creţan – vicepreşedinte, Gheorghe Vicol – reprezentant Liga a IV-a, Mihăiţă Szekely – reprezentant Liga a V-a, Bogdan Grosu – reprezentant sector copii şi juniori şi Sebastian Gheorghe – preşedinte al Comisiei Judeţene de Arbitri Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava