MOPAN Suceava

Alesha Dixon este de părere că o atitudine pozitivă face oamenii mai frumoşi, scrie contactmusic.com. Cântăreaţa, care este jurat la emisiunea-concurs ‘Britain’s Got Talent’, crede că un stil de viaţă sănătos şi o atitudine pozitivă, veselă, sunt lucrurile care te fac atractiv şi nu timpul pe care-l petreci în faţa oglinzii aranjându-te. Ea a declarat, potrivit sursei citate: “Frumuseţea vine din interior. Dacă îţi vei pune sănătatea pe primul loc şi nu capriciile, vei străluci.”

Cântăreaţa în vârstă de 34 de ani a devenit ambasadorul frumuseţii pentru Avon, rol pe care speră să-l folosească pentru a promova cauzele caritabile ce-i sunt dragi.

Alesha a spus, conform aceleaşi surse: “Îi iubesc pentru munca pe care o depun pentru a ajuta femeile, pentru a le face mai puternice, pentru campaniile pe care le desfăşoară pentru combaterea cancerului la sân şi pentru cele împotriva violenţei domestice. Desemenea, îi ador pentru independenţa pe care încearcă să le-o ofere femeilor prin intermediul recrutării.”

Mai mult, în ciuda aspectului fizic de invidiat, artista a spus că nu depune prea mult efort pentru a se menţine în formă şi că, niciodată nu a fost nevoie să ţină vreo dietă.

Ea a adăugat: “Eu nu ţin dietă şi am ţinut vreodată, cred în moderaţie – 90% din timp sunt foarte sănătoasă şi dacă îmi fac câteodată o poftă, dacă mănânc o ciocolată sau cipsuri, nu mp simt vinovată. Nu am niciun truc! Ador să fac sport de fiecare dată când am timp.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava